Avlivas för att matte TROR att Kerstin ska komma att kissa i soffan i framtiden…

Jag förstår mig inte på människor som prioriterar en ny soffa ** framför en livs levande katt. Kerstin råkade kissa på Espiritväskan. Matte ringer och bokar tid hos veterinären… *kräks*

**Inlägget är borttaget nu. Kerstins matte fick för mycket kritik fför sitt beslut att avliva sin katt, att hon valde detta. Tyvärr ville hon inte lyssna på välmenta råd heller.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

26 reaktioner till “Avlivas för att matte TROR att Kerstin ska komma att kissa i soffan i framtiden…”

  1. Nej precis – och då är troligen Kerstin lika mjuk och älskvärd. Ofattbart onödigt och kallsinnigt. *suck* TassKram Wikki

 1. Blä för sådana!!! Skulle ting vara mer värda än liv!? Nu kanske Kerstin skulle må mycket bättre nån annanstans än med en människa som tydligen inte tycker om henne (och så undrar människan varför Kerstin drar sej undan!? Klart hon känner av vad matte tycker!) och man kan ju tycka att matte skulle pröva med omplacering först…
  Husses och Mattes gammelkatt var en dam som aldrig blev helt rumsren, men hon fick leva ändå; dom lärde sej att inte lämna tidningar skräpandes på golvet, och att titta sej för innan dom satte ner fötterna innanför dörren, och det var ett evigt torkande med svabb och hett ättiksvatten, men hon fick vara som hon var med sitt golvpinkande i 18½ år.

  1. Mjau, man kan älska en kisse med defekter också. Jag vet de som bor med plast över alla möbler och sängar och hedrar sin kisse med kärlek ändå! NosPuss WIkki

  1. Mjau det är tydligen en sådan som vill att vi ska tycka synd om henne och inte katten. Hon har låst sig i förutfattade meningar om vad det går att göra för stackars Kerstin och borde troligen aldrig ha skaffat katt ens. Tragiskt. NosPuss WIkki

 2. Har skickat en lång kommentar till bloggaren. Den väntar nu på moderering men jag förväntar mig inte att den kommer att publiceras. Och ännu mindre att kattägaren kommer att följa något av de förslag jag givit. Jag blir så förkattat ARG på materialister som inte orkar fundera över vad i mitt eget beteende som gör att katten reagerar.

  1. Exakt – men som hela hennes attityd och nonchalanta avståndstagande mot katten har ställt till det, så är det synd att katten ska få plikta för det också. TassKram Wikki

 3. Suckjam, varför skaffar människan en katt då om hon är så rädd om sina saker. Ngt måste ju vara fel då katten protesterar genom att kissa på saker. Den tjejen borde skaffa ett mjukisdjur om hon nu vill ha ngt som aldrig kissar och alltid gör som hon vill. Pft!!!

  Pst igen: hoppas verkligen vårt paket nått er nu då Matte nog glömde skriva avsändare så om posten strular till det så morr. dst

 4. Väljer att inte bemöta varken ditt inlägg eller dina anhängares dumma kommentarer. Jag vet vad som är bäst för mig och min katt. Istället för att störa sig på mig kan ni väl gå ut och rädda några sommarkatter istället, det finns de som är i behov av bra mycket mer hjälp än min katt.

  1. Ursäkta men jag har inte gett dig några dumma kommentarer, bara försökt komma med konstruktiva råd och få dig att tänka om, och tänka mer på din katt – en levande varelse – än dig själv! Och några anhängare anser jag mig inte ha, de är var och en ansvariga för sina åsikter, precis som du och jag.
   Om du öppnade ögonen och tittade på vem jag är, så skulle du också se att jag är heltidsaktiv i räddande av hemlösa katter, så det behöver du inte ge mig några pekpinnar om. Jag har troligen hanterat fler sådana också, om jag inte samtidigt behövt lägga tid på att rädda katter som Kerstin från egoister som dig! Du vet bäst för DIG, ja men bryr dig tydligen inte ett skit om vad du dömer din katt till.
   Jag brukar inte utbrista i sådana här uttryck i vanliga fall, eller ens förvånas över människors kortsynta missbruk av levande varelsers existensberättigande. Men du tar priset idag!
   *fräs*
   Wikki

 5. Självklart gick jag ocså in o Kommenterade det där vannsinnesinlägget också.
  Här i huset drattas det också med jämna mellanrum. Det är sån´t man får ta. Några skor är inte lönt att ha på Hallgolvet för då är Mel Gibson där och kissar stora pölar.
  Nalle

  1. Men Mel då… Jo man lär sig att ställa undan det som ska skyddas. Och en kisse menar inte nåt ont. NosPuss WIkki

 6. SUCK! Innan man skaffar djur så kan man ta reda på hur man ska ta hand om dom och vad det innebär att ha katt. Så rasande på alla oansvariga ägare =(
  Våran nyinköpta soffa (vit till råga på allt, hur tänkte vi där hihi) är helt sönderklöst. Man blir inte glad, men man vet vad det innebär att ha katt och vi visste ju naturligtvis innan att den där vita (var vit hihihi) soffan skulle bli demolverad men vad gör det?? Vi älskar våra katter mer än den där soffan, och lite (många) klösmärken och lite (många) mörkfärgade hårtussar sätter bara personlig prägel på soffan. Vi älskar våra djur för att dom är vårat ansvar att ta hand om oavsett vad!
  Skaffar man ett djur så har man automatiskt ansvar för den så länge den lever! Jag har också katter i min 5 stora kattfamilj som inte är knäkatter och inte speciellt gosvänliga, inte älskar jag dom mindre för det, de har däremot andra genskaper och egenheter som jag älskar istället. Dom kom till mig och dom ska vara med mig så länge som tiden tillåter oavsett vad.
  Tänk om människor kunde ta reda på fakta först och sätta sig in i hur det är att ha katt innan, jäkla okunskap!!!!! Fräs, morr och klös!!!!!

  1. Personen ifråga anser sig vara kunnig och felfri. Felet är tydligen bara kattens, och straffet är avlivning. *suck*
   Mjau, våra soffor är också kattgda och skråmorna på dem anser vi vara hedersutmärkelser!
   NosPuss Wikki

  1. Och sorgligt ironiskt att hon har en blogg som heter ”LIFE IS FOR LIVING” – men det gäller inte en liten katt som heter Kerstin… *suck* TassKram Wikki

 7. Jag kan komma hem och pissa på hennes soffa för att hämnas. Vi människor har ju lite mer urin i blåsan än en katt. Och när jag ändå är där så kan jag avliva Linnea för hon kanske inte passar in i min närvaro.

   1. Jag lämnade en kommentar på Linneas blogg, ett inlägg om nya skor, där jag sa något i stil med att ”Vågar du verkligen köpa så fina saker. Jag kanske kommer hem och kissar på dom och avlivning av människor är nog inte lika lätt att komma undan med”.

    VAD GJORDE INTE MÄNNISKAN DÅ?
    Jo, hon raderade min kommentar och ersatte den med en ”Gud vilka fina skor” i mitt namn och länk till min blogg. Så människan vill inte bara döda katter som kommer i hennes väg, utan hon bryter även mot lagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *