Slumpen, var är du??!

slumpen (2) Min kära vän, sopkatten Slumpen, är försvunnen! Hans matte och husse letar förtvivlat – Slumpen har t o m varit ute över natten, vilket han aldrig brukar vara. Denna fina kattkille brukar komma på inkallning och hålla sig nära matte, som nu är förtvivlad av oro!

Läs mer på Vimsans blogg… Snälla Slumpen, kom fram!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Slumpen, var är du??!”

  1. Vi förstår att det skär i hjärtat hos Slumpens människor. Att inte veta måste vara jättejobbigt! Hela tiden pendla mellan hopp och förtvivlan. Måtte lille Slumpen snart sitta på trappen och jama om att få bli insläppt. *håller tassarna hårt* Kurr och burr.

    1. Mjau Slumpen måste bara komma till rätta på något sätt! Var han än kan ha gömt sig, på vind eller loft eller i garage och bodar?! NosPuss Wikki

  2. Ingen liten Slump idag heller 🙁 Blir till att leta i natt igen.Jag har fått för mig att jag ska höra honom bättre nattetid men inte ett knyst 🙁
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *