Upptagna med stök!


Det ska visst flytta in nya saker hos oss i kväll – här pågår en mindre jordbävning i vardagsrummet. Matte, rädda mina kattonger!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Upptagna med stök!”

  1. Vi gissar att det är ett gäng klätterställningar, kojor, leksakslådor och kattonger som ska möbleras!!!
    Nosbuffar♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *