Rastlöst TassPyssel

Nu har jag lagt till en rad nya länkar under ”Wikkis Viktigaste Jam” och ”Wikkis Goda Råd”. Något måste jag försöka sysselsätta tassarna med. *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rastlöst TassPyssel”

   1. Wikki, du behöver inte fråga om lov om att låna mina bilder på DayViews. ^^
    *harklar mig*
    *bestämd röst*
    Wikki, du enbart, har rättighet att låna Nekos bilder utan att fråga innan!
    Så det så! ^^

    Ska fundera på att skicka bilder till CatLadders ^^

    1. Tack för det! Men jag tycker att det känns bäst att fråga först vet du – men då har jag klara tassar! ♥ NosPuss Wikki
     PS. SÅ klart att du ska skicka in till CatLadders!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *