Frustration och trötthet – och vänner…

Det lägger sig som en dimma av frustration och trött matthet över oss just nu – först har vi två veckor i paradiset, både vi katter med Landet-vistelse, och husse + matte på sin ljuvliga semesterresa. Men så slutar alltsammans i moll och sorg, varför ska det vara så? Kan man inte bara alltid få ha så mycket solljus som bara går?

Först kl 13 kan vi ringa och få höra mer om hur Tanja mår. Som ni anar, så är det ganska svårt att tänka på något annat. Jag som tänkt ordna en fin auktion till Villes minne idag, jobba med vår planerade ommöblering här hemma och stå i – jag vill just nu bara sitta stilla i min vrå och sända healingspinn till Tanja, min kompis…

Det som känns tröstande just nu är alla vänner som skickar små uppmuntrande jam – tack alla! Ni håller om oss och bär oss på tassarna och det stödet är oerhört värdefullt.

Apropå värde så passerade Tanjas sjukhuskostnader just taket på försäkringen. Men Stora matte säger ”Lugn, det får kosta vad det vill om vi bara får Tanja frisk… Även om hon är en alldeles vanlig huskatt, så är hon en person i familjen och det finns sparat en reserv, som går att ta av. För oss har hon inget tak på värdet!” Är det inte så alla katter borde ha det?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Frustration och trötthet – och vänner…”

 1. Lilla Tanja, vi tänker på dig och vi tänker på din familj!

  Har veterinärerna någon aning om vad som kan ha hänt, vad som har drabbat Tanja?
  Vihoppas på positiva besked under dagen…
  Stora tasskramar från Fjutten med familj <3

 2. JAg önskar att alla tänkte och agerade som du Wikki. Inte finns det nåt tak på en katts värde. Vi här på Södertälje Katthem håller alla tassar för Tanja.

 3. De där taken… det borde inte finnas något tak för någon katt alls… för alla har samma värde, så är det för mig och så hoppas jag att det alltid kan vara för de missar som hamnar under min vård och omsorg…
  Håller många tassar och ber små fluffiga böner till skaparkatten… hoppas att han hör, för det är väldans oväsen i mitt hus idag 🙁

  Massor med nosbuffar och kramar och tankar och kärlek… ta emot… här kommer allt på en gång <3

 4. Du har så rätt så, vi är familjemedlemmar och ska behandlas precis likadant. *stampar*
  Ni ska veta att vi tänker på er och hoppas på det bästa.
  Förresten Wikki, vet du inte att det inte finns ”vanliga” huskatter? Alla är vi ju speciella. *blink och morrhårsvift*

 5. Så borde verkligen alla katter få ha det! Klart att Tanja är värd allt!
  Matte är på väg att skicka över ett paket med saker till en auktion, men hon kommer sig inte för… Kanske ska hon bara åka till Vivalla och lägga ner det i er brevlåda… Hon säger nåt om att få ändan ur vagnen, jag förstår inte alls vad hon menar!

  Buffar från Linnsen

  1. Matte är ju hemma ganska mycket nu och sköter om sin tass, som krånglade. Det är väl bara att bestämma nåt med matte över FB? Och komma förbi? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *