Dumt och okänsligt, Aftonbladet!


Katten Jack smet från transporten och springer nu lös någonstans på JFK-flygplatsen i New York. En förtvivlad matte är nu på väg dit för att leta efter sin kisse. Men Aftonbladets lustighetsminister till reporter har inte mer deltagande i hjärtat än att denna med förmodligen den nonchalantes okänsla skriver ”Katten också‚ vart tog han vägen?” i sin rubrik. Det är inte kul att mista sin kära katt! Usch jam så smaklöst! *visar klorna*

Flygbolaget var inte särskilt engagerat heller att leta efter Jack, i synnerhet som stormen Irene var i antågande men med hjälp av ett upprop på facebook började det till slut att hända saker. Tyvärr är bagagehallen där Jack försvunnit enorm, och där finns miljoner gömställen.

Jag hoppas ändå att Jack ska komma till rätta, vid liv! ♥ BRING BACK JACK!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dumt och okänsligt, Aftonbladet!”

  1. *Fräääser åt Aftonbladet……
    Håller tassarna för att lille Jack tassar fram/Jam & Kram…

    Mjst..Nu har vi en Ny Viktig sida hos oss…
    ”Räck ut din tass” heter den tassa gärna in & kika 😉

    1. Mjau, nu har jag provat att anmäla mig till det där du tassar om! Ska se om det fungerar! *fniss* TassKram Wikki

  2. Så trist att folk inte tar det seriöst. ”Bara en katt”, får man höra ibland. Sist vi hälsade på hos en med kattungar fick jag höra om att de är ”billiga djur” (dock inte från ägaren utan från en gäst). För mig är de INTE billiga. De är helt underbara liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *