Vara inne på Landet

Tänk vad vi fick en lång och härlig LandetSemester! Vi kan knappt fatta att det är sant! Sköna klara höstdagar med solvärme och daggigt gräs, myskvällar med Landetkatterna Ville och Tanja… Här är bild från igår kväll:

Jag har fått en egen bädd i köksfönstret, och snusar gott medan skymningen utomhus blir allt blåare och blåare… I köket är ljuset varmt och det doftar ljuvligt från grytan som kokar de röda Mio-äpplena till rosa äppelmos!

…och Nova, fortfarande pigg trots timmar av musjakt ute, leker både på och under sovrumsmattan:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vara inne på Landet”

  1. Sådär borde alla kissar få ha det! Skön sovplats, rolig lek, mys, god mat och bra människor! Oavsett om det är på landet eller i stan.

    1. Mjau hon håller på att nöta ut det mesta – en mycket enträgen och aktiv tös är hon! NosPuss Wikki

    1. Mjau, husvakten säger att vi gärna får stanna lite till, så skönt som hon har det när vi är borta. Tur att nån mer kan ha nöje av det! TassKram Wikki

    1. Mjau, fast i kväll blev det så mycket regn att vi bara kunde vara ute några timmar. Resten av dagen brummade en skördetröska farligt nära och då fick vi inte heller gå ut. Så det är intebara lyxliv i gröngräset, detf inns mon också… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *