Lussekatt åker cykelkorg

Jag har hittat en ny söt kattvän:

Att åka cykelkorg till veterinären, är inte det bara så häftigt?!!
Tänk vad många underbara kattliv det finns att skildra! Ni kan kika in på Lussekatts egen sida här.  Tack Lussekatt för att jag fick låna bilden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lussekatt åker cykelkorg”

  1. hej….länken fungerar inte till Lusse-katten. Sökte på namnet, tänkte inte på bullar…men, det var vad det kom fram…hehehehe…lussebullar i alla format…fniss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *