Morgon på Landet


Usch en fästing… Stora matte hittade en otäcking under hakan på mig, burr vad den kliade! Förra gången jag fick fästing blev det en hemsk böld och varinfektion så att jag fick ta en pencillinkur så det skulle läka ut. Hoppas det inte blir så denna gång…

Tanja kom med lägesrapport om musingar och nattjakten, Ville fick småblommor från jätteverbenan i pälsen – tänk att en 2-meters växt kan ha så yttepyttesmå blommor – och jag hittade en halt vårtbitare. Åt upp den innan någon hann fotografera! Hi hi!
Nu är det de vackra daggiga spindelnätens tid dessutom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Morgon på Landet”

 1. Vilken trevlig morgon på landet!! ♥
  Vad söta du och Tanja är när ni buffas, kattkärlek är mysigt! Bilden på Ville med blommor i pälsen var söt, men jag undrar om den där vårtbitaren verkligen var så god?!? Hoppas att det inte blir nån infektion och att Nova hittar nya musar att jaga idag!
  Här önskar jag att jag kunde få gå ut med Linnsen, men hon gömmer sig bara man tar fram kopplet, hon kanske helt enkelt är nöjd med att jaga sängmusar?? 😉

  1. Mjau, somliga katter – som jag – älskar koppelpromenaderna… Andra vill inte gå ut annat än på fri tass, och en tredje grupp är fullt nöjda med att bara vara inomhus. Tur att vi är olika! Kanske är det mer du som önskar att Linnsen skulle vilja ut, än vad hon själv vill?!
   NosPuss Wikki
   PS Jag har ju en kattsingens tur som får vara på fri tass på Landet och vara utekatt i koppel hemma i Vivalla.

  1. Mjau det finns så mycket mysigt gräs att smyga i och godsaker att jaga… *fniss* och Ville att flirta med! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *