Min FlatCat skrämmer Stora mattes kollegor

Idag har jag skickat min FlatCat (FC) med Stora matte till jobbet, och det har blivit ganska roliga reaktioner… En person kom rusande och ville klappa, en annan hajade förskräckt till och tyckte FC var ”Jäsikens realistisk!” – vilket så klart är meningen. Det gav Stora matte chans att prata sig varm för hemlösa katters sak och slutade med att någon nämnt det under fikarasten i matsalen…

Så nu kommer den ena nyfikna personen efter den andra och vill titta på hur en FC ser ut! Ser ni mig i nästan naturlig storlek där borta vid fönstren?!

Matte har en fiffig idé och det är att auktionera ut en riktigt berest FC i ett kommande auktionspaket. Med en tillhörande resväska kattsaker så klart.  Men det är KOMMANDE, inte helt klart just nu, utan KOMMER SENARE, jag vill bara tydligtassa det. Tycker ni också att det är en bra idé?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Min FlatCat skrämmer Stora mattes kollegor”

 1. Tihi!! 😀
  Kan just tro att folk hajar till när det plötsligt sitter en söt katt i stora mattes fönster!!
  Vi vill också ha flatcats!! Det verkar roligt att ställa ut dom så där!

  Jag ska eventuellt till Krakow om en månad, du kan få följa med då! 😉 Jag ska få ”uppleva” Auschwitz vilket jag alltid har velat, men där kanske inte är läge att ställa upp dig… :/ Undrar hur fångarna där hade reagerat på en liten katt? Hade de blivit glada eller hade de kanske i sin hunger velat äta upp den??? Lite onsdagstankar bara…

  1. Mjau, man kan ju vara med och göra resereportage ändå? Kanske det känns lite vanvördigt att Wikki-tassa omkring i Auschwitz – jag vill nog respektera platsen – men kan man referera till de tankar som du uttryckt, tja… Jag vet en person som Stora matte kände, han var ett underbefäl i ett läger och stal maten från lägerkommendantens hund (!) för att ge till svältande fångar. (Han hjälpte så många han förmådde, avslöjades och stod inför exekutionsplutonen just när befrielsen kom. I verkligen sista sekunden.) Så somliga djur fanns det ju där. Gissar att det blir en tänkvärd resa!
   TassKram Wikki

  1. Mjau, lite lekfullhet och humor tror jag att alla arbetsplatser mår bra utav! Och kattkärlek! NosPuss Wikki

 2. Vi kan skicka upp våran gamla slitna FC-Wikki också. Tänk så många ställen hon varit med på. Kommer inte ens ihåg när vi fick henne.
  Kram Nalle

  1. Mjau, vi har skickat ut en viss FC på turné också – ska berätta senare vad den haft för sig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *