Nova lyckades!

Min superduktiga lillasyster! Hon fångade en riktig äkta liten mus ute i kväll! Efter en våldsam brottningsmatch som pågick i gott och väl 25 minuter med en 5 cms liten grå mus – ja lyckligtvis hade den hamnat i mushimlen redan den första minuten… Någon bild på storfångsten hann vi aldrig ta, så ni får kika på Stora mattes konstiga mini-mini-gurkor istället:

Notera att bilden visar dem en aning större än i verkligheten… Vi har inte testat om de är ätbara dock!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nova lyckades!”

    1. Mjau, vi vet inte ens om de är ätbara… Men det står på fröåpsen: ”Djungelgurka – Klängande växt från Sydamerika. Lättodlad, med intensiv växtkraft. Mängder av små, 3-5 cm långa, ovala gröna frukter med mild sötsur smak. Används färsk i sallad eller inlagd som syltlök eller i sockerlag som dessertfrukt.” Så jag får väl prova! NosPuss Wikki

    1. Mjau, nu är Nova ivrig varje morgon när dörren öppnas och hon får tassa ut – lite jobbigt bara att gräset är så tokblött. Mössen har simdynor! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *