Nova i regnet

Att vara på Landet och vara UteKatt är en fröjd, tycker Nova. Så fort ytterdörren ställs upp, så störtar hon ut, oavsett om regnet öser ned, som idag. Men eftersom favorit-junar-stället är under vedboden/förrådet, så har hon tak över sig mesta tiden. Här har hon just kommit in och håller på att slicka tassarna torra!

Usch nu dundrar det ännu mer regn på taket – snart simmar det väl mört i gräsmattan? Men Ville säger att det är toppen, för mössen som inte kommer ned i sina regnvattensfyllda gångar är väldigt lättfångade!

Själv avvaktar jag i köksfönstret på en skön bädd. Min päls är inte precis nåt att ha vatten i! Stora matte tröstar oss angående det dåliga vädret – vi festar på makrill i tomatsås! Yummie!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *