Min blogg kan inte alfabetet

Har ni sett vad det jamar på med länkar i min sidokolumn? Sakta men säkert ska jag försöka tassa tillbaka alla anknytningar till det som är viktigt – alla mina katthemskontakter, viktiga råd som jag skrivit, mina kära vänner, med mera – mjau, det är massor som ska återskapas!

Förvisso kommer det att ta ett tag att peta med, så bli inte ledsna om ni inte hittar er själva – jag ska åtgärda detta lite pö om pö. Nu när jag är på Landet måste jag ju hinna vakta ett och annat mushål också medans tillfälle finnes!

Den som vill nå mig hittar nu också min mailadress högst upp till höger i kolumnen!

Men det roliga – problem som jag förvisso måste komma på ett sätt att lösa – är att när mina länkar sorteras i sidkolumnen så begriper språkinställningarna sig tydligen inte på bokstäverna Å Ä och Ö… Östgötakatterna och Örebro katthem anser WP börjar med bokstaven O. *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Min blogg kan inte alfabetet”

  1. Vilket sött hjärta!
    Här är vi så ledsna ikväll efter att ha läst att Södertälje kommun drar in sitt bidrag till Södertälje katthem. *gråter* Dessutom verkar det som om de blir av med lokalerna när hyreskontraktet går ut. Jag blir så arg när kommunen och myndigheterna vägrar ta sitt ansvar!
    *nosbuffar*

    1. Mjau, så har vi det redan i Örebro – inte en krona i kommunbidrag. Det är bara att nöta in varenda liten slant som går för att hålla igång verksamheten…. *suck*
      Men hoppas det kan gå att lösa problemen – för alla Södertäljemissars skull! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *