Max Magnus gör det igen

Katt i LindötunnelnStockholm håller på att fyllas utav katter! Annorlunda egendomliga eller bara tufft uppstudsiga katter! De finns på de mest oväntade ställen och dyker upp när man minst anar det…

Den här turkosa kissen är den senaste i raden, och upphovsmannen heter Max Magnus Norman. Ja, ni trogna bloggläsare känner igen namnet för jag har jamat tidigare om hans kattkonst, som inte är av det vanliga slaget!

Lindötunneln vid Ekerö är plats för denna misse:
Katt i Lindötunneln
Max Magnus fick tidigt inspiration av sin katt Vera och ingen glömmer väl när hon tog honom med på sorkfiske, även om det är ett tag sedan… Nu dyker det upp den ena coola katten efter den andra på många platser i huvudstaden, här är ännu en:

Så här ser det ut när lejonkatten får sina ränder:

Det jag gillar med Max Magnus kattskulpturer är det rebelliska ”haja tillet” som får en att stanna upp och titta lite extra. Så nästa gång du är i Stockholm, håll utkik! Mer tips om exakt var någonstans hittar du här på konstnärens egen blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Max Magnus gör det igen”

    1. Mjau, det kan väl vara något trevligt att fästa blicken på när man är morgontrött!?? TassKram Wikki

    1. Mjau, och spännande! Undrar om det går att göra en Wikki i frigolit så där? Tänk vad häftigt att ha stå skulptur, på Landet till exempel? *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *