Nu kör det ihop sig…

Husse akut sjuk och ska till Vårdcentralen… Matte och han ska bara invänta taxin. Jag blir så orolig! Tur att vi har en kompis här som håller oss i tassen, och att Stora matte är på väg!

Sedan styrelsemöte på katthemmet i eftermiddag, vet inte hur schemat ska gå ihop! Om jag får lite svårt att hålla tiden för att avsluta auktionen, så vet ni varför! (Bjud gärna under tiden!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Nu kör det ihop sig…”

  1. Men hu vad hemskt, jag läste om ditt smärtsamma äventyr… Du kanske skulle låna av husses smärtstilladricka? (Inte hans whisky, alltså. Utan denriktiga medicinen…)
   TassKram Wikki

  1. Mjau, det var jätteinfekterat i husses hals men det var några kockernånting som INTE syntes på proverna ändå. Så nu fick husse medicin för både kocker A och B om vi fattade det hela rätt. Han bara sover och sover, stackars husse. Ska nog tassa dit och spinna lite för honom tillsammans med Nova! TassKram Wikki

  1. Mjau, husse fick en dunderkur, säger matte. Jag begriper mig inte på människors uttryck ibland, för det låter inte ett dugg om medicinen. Det är mer husse som pustar och stånkar och stönar när hanska svälja de konstiga pillren… NosPuss Wikki

 1. Nu håller vi tummarna och tassarna för att husse snart ska vara frisk och att matte, husse och stora matte kan komma hit till oss i Klostret och hälsa på. Vi alla sex klosterkatter sänder massor av spinnhealing till honom och tröst till matte och stora matte. Vi är så glada att ni finns!

  1. Mjau tack för omtanken, hälsar husse rörd. Vi ska ta väl Tass om honom och nu har vi ju lite hjälp av Stora matte också! Det känns tröstande. Men det får vänta med besök tills husse och alla vi (Hoppas att han inte smittar längre!) mår riktigt bra, så klart. Tack snälla för inbjudan! *spinner*
   TassKram Wikki

  1. Mjau, husse är hemma nu men han ligger mest i sängen och snarkar… *suck* Hoppas att han blir bra snart!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *