Huvaligen vilken dag…

Först med husse till Jourakuten – han fick starkt antibiotiKATT och så smärtstillande drickajox för han har så ont i halsen att han inte kan svälja ens! Så nu har vi katter pysslat om honom och vidaresänt all spinnhealing som ni kompisar skickat. Han är febrig och måste vara hemma från jobbet några dagar, så att medicinen får verka!

Och så tre timmar möte på katthemmet, med styrelsen… Mycket att jama med de andra katterna om… Så efter det gick några timmar till att hjälpa Stora matte med att packa upp alla saker hon hade med sig: Massor av smaskig kattmat. Ovanpå det har vi bäddat gästsängen, för hon stannar kvar några dagar!!! HurrJam! Och just nu vankas knaperstekta kantareller från Landet på nyrostad macka, mums… (Matte prisar SkaparKatten för Ville KantarellKatt som fixat detta kulinariska mästerverk åt oss.)

Så kan ni ursäkta att vi inte hunnit med den viktiga auktionen? Vi låter den gälla till i morgon MÅNDAG 15/8 kl 20.00 istället!
Indra och Bastian har tassat till ett bud på 800 kr! JamTackar!

Och théet som följer med är sorten ”JubileumsBlandning” från Kränku i Visby! Det beskrivs så här: Ett färgsprakande te för att fira våra 30 år som tebutik. En festlig blandning med inslag av blommor och champagne!

Så det finns utrymme för fler bud alltså!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Huvaligen vilken dag…”

 1. Vilken, kanske lite jobbig, men trevlig dag ändå! 🙂
  Och så mysigt att stora matte stannar kvar! Mysigt för både 2-och 4beningar! 🙂

 2. Rekommenderar starkt varm nyponsoppa eller saftsoppa och hoppas på att han gillar det . En stor klutt glass eller grädde gör susen. Vet hur fruktansvärt ont det kan göra i halsen när den är infekterad.
  Kramis till honom
  Nalle

  1. Vi ska pyssla om husse, var lugn för det. Men vi har gömt hans 2-liters whiskykagge tills han mår lite bättre… Han får honungsthé och pencillin.
   TassKram Wikki

 3. Han får krya på sig hälsar alla vi här! Tetris erbjuder tassmassage, men i och med att han använder klorna då så rekommenderar jag inte den till någon annan än andra katter :-S

  1. Husse mår lite bättre idag, men är fortfarande väldigt tyst, sover mycket och orkar just inget. Han ska stanna i sängen i morgon också, har jag och matte bestämt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *