Det blev sovmorgon…

Men nu ska jag tassa iväg och rösta på Lurvas igen!

Statistik för tävlingen:
Antal vinster som kommer att delas ut: 111
Totalt antal tävlande: 1761
Totalt antal tävlingsbidrag: 2707
Lurvas
http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-ann-westbeck-hallekis-lurvas
Antal röster: 140
Antal visningar: 397
Placering igår 11/8: 43

Tävlingen pågår fram till sista september.

HEJA LURVAS!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det blev sovmorgon…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *