Min FlatCat är hemma igen…

Först vägrade Wikki FlatCaten att följa med Stora matte hem, och gömde sig bakom resväskan. Men sedan kom lite hemlängtan ändå, när Stora matte berättade hur mycket hon längtade efter Ville och Tanja på Landet. (Och var orolig om Stora husse vattnat tomatplantorna eller ej – som tur var hade det regnat över 50 mm där, så…)

Båtresan gick ganska raskt även om många barn kom och undrade vad det var för konstig kisse som satt på båtstolen och vaktade fikat. En liten Sabina, cirka 4 år, lånade FlatCatWikki och sprang och visade för farmor och farfar, till allas förtjusning…

Undrar vad nästa resa blir?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Min FlatCat är hemma igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *