Wikkis GotlandsAuktion

I auktionspaket Gotland ingår en liten söt porslinskatt och en fin mugg:

Maurice och Kajsa har just toppat med ett budjam på 500 kr! *bugar*

Och så lägger jag till ett par söta kattörhängen från gotländska Kvinnfolki-butiken  i paketet!

Själva katterna är så söta som socker! Ringarna är platinaöverdragna och ska vara snälla mot känsliga öron.

Och jag lovar, det kan trilla ned nåt mer i paketet innan Stora matte och Wikki FlatCat lämnar Gotland!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikkis GotlandsAuktion”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *