Nu har jag träffat Bäl-katterna Sessan och Pussel!

Men först gick jag och Stora matte till ”Fiket” vid Österport och tog en smarrig kycklingsallad:

I Bäl stod ett vackert Stenkyrka-äppelträd på gården:
…och där bor alltså lillkatten Sessan och hennes stolta lillmatte Freja:

…samt lillkattbrorsan Pussel:

Båda missarna kommer från Gotlands katthem och har just fyllt 6 månader så det är strax dags för ”det där” ni vet… Pussel har förresten ”lagtröja” på sig! Om man tittar noga i hans päls så står det nummer 75 på hans rygg, se här:
Tänk så fint litet Gotlandshus de fått till sitt nya hem, under renovering och toppmodernt inuti, och två mysiga barn att hålla tassarna om:

”Här har vi fått det underbart bra!” jamar lilla Sessan lyckligt.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu har jag träffat Bäl-katterna Sessan och Pussel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *