Besök Café Katt!

Den första söndagen i varje månad anordnas Café Katt på Stockholms Katthem! Det bjuds på kaffe med dopp och det finns tillfälle att träffa alla fina  katter. Och eventuellt bli förälskad i någon av dem!!!

Caféet har öppet mellan 14.00 och 17.00 och det finns naturligtvis folk och katter på
plats som kan svara på frågor, sälja katthemsprylar och hjälpa till att boka en  katt om det blir aktuellt. Hoppas vi! Och lotteri.

Hänger du med mig dit på en fika?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *