KompisBilder från igår

Det var en stor stund för matte, Stora matte och mig (I Flat Cat version, men i alla fall!) att komma till Svalehult och se det nya katthemmet och få träffa Sonny och Maritha och alla de underbara eldsjälarna kring Kompis!

Maritha var trött efter många långa arbetsdagar inför denna stora dag… Om det är någon som tror att insamlingarna och gåvorna till katthemmet gjort att de kunnat luta sig tillbaka och titta på medan bygget skedde, så har de kattsingens fel. För är det några som slitit så mycket de bara förmått för sina älskade katter, så är det dessa två!

Att leva mitt i en byggarbetsplats och samtidigt sköta om mer än trettio katter, det ÄR ett ruskigt tufft jobb!

Så det gladde oss att få komma och fylla på med mer gåvor, som vi anar snart ska komma att behövas… Men en sak som Kompis, Sonny och Maritha fick utav oss var mer för att glädja:

Matte hade kommit på devisen, Stora matte målade och jag bidrog med min tass-stämpel!

”Åh, jag som bara väntat mig att få lite kattmat!?” sade Maritha och log ödmjukt. Det värmde våra hjärtan. Så gick vi och tog oss en närmare titt på det härliga katthemmet… Mer bilder kommer på det under dagen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “KompisBilder från igår”

    1. Mjau, vi hade en superb dag! Plånboken blev tom men det var det sannerligen värt! *spinner* TassKram Wikki
      PS Saknade att vi inte fick träffa dig Jenny men kanske vi ses i nåt annat sammanhang! DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *