Redo för festen


Nova och jag har putsat morrhåren… Nu tassar vi mot Nybro och Katthemmet Kompis!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Redo för festen”

  1. Vad är väl en återinvigning av Kathemmet Kompis *suck*…
    Hoppas det blir alldeles …. underbart

    1. Mjau, svansdans blir det minsann, hela Kompis rastgård ska svaja i takt med jammet! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *