Skvaaal…

…susar regnet ute på balkongen. Men jag väntar ivrigt – matte säger att Stora matte kommer i kväll! Hon har alltid något med sig…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Skvaaal…”

 1. Ja fy för pälsblöta!!! Här stod vi glatt i startposition när tjänstehjonet som vanligt öppnade dörren till utomhuset, snacka om att vi fick en kalldusch när vi sprang ut!!! Det var inte ALLS nåt kul att vara ute, tur i alla fall att det finns ett litet tak att sitta under….
  Tjänstehjonet har förresten lyckats tassa över auktionsslanten till Örebro Katthem nu, och nu funderar vi på om ni ville komma o hälsa på oss på hemmaplan under helgen? 🙂 Pejst skulle tycka det var trevligt att få träffas när han är glad för en gångs skull…

  1. Mjau det skulle vara jättetrevligt! Jag jamar till Stora matte att ta med auktionssakerna, så kan vi höras av! Kurr! NosPuss Wikki

 2. Ja, här har det också regnat… skrev lite om det på min blogg, men i all korthet hände det att jag gick ut och letade efter katten, samtidigt som han infann sig vid dörren och drabbades av akut irritation då ingen öppnade. Det löste sig dock när jag kom tillbaka, men oj vilka blickar man fick… ”du skulle ha varit här förr”.
  Vad var det för present?

 3. Ja fy vad det skvalade här igår. Sixten satt i protest på trappen och surade hela kvällen, medan jag,Puma, låg inne hos Matte och gosade. Idag är Sixten ute på patrull igen. Vad Matte kunde se så hade det kommit så mkt som ca 30 mm regn i den regnmätare de har.

  1. Mjau och idag skvaaaaaaaaaalar det igen. Men det blir så rofyllt inne på nåt sätt! NosPuss Wikki

 4. Här regnar det oxå, tur att vi har inglasad balkong så vi kan sitta ute och spana på änderna som simmar på Arboga ån. Ibland är dom utanför vår balkong mitt på gatan fast det kommer bilar. Tänk att dom inte vill flytta på sig alls.

 5. Mjau, matte har berättat en sak för oss:
  Det var när lillmatte var liten, så kom mattes mamma och hälsade på, och hon hade ALLTID ngt med sig.
  Ingen annan hade ngt med sig utom mattes mamma, så glad lillmatte blev då, mjau
  Nu är lillmatte nästan stor, *FNISS* och mattes mamma finns i regnbågslandet ngn stans 🙁

  Tass tass

  1. Mjau, men det är ju underbart att ha fått den kärleken från mattes mamma – för en lillmatte är det oerhört viktiga saker, och en lycka som hon alltid kommer att bära tacksamt i hjärtat! Vi ska vara mycket rädda om sådana saker och de stunder och minnen det ger. Jag tror mattes mamma känner detta och i RegnbågsLandet ler hon nu gott… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *