Var är du, Bascos mamma?

Snälla mamma Masala, kom hem igen! Hittelön utlovas till den som hjälper dig hem!!! Masala försvann från Trollesundsvägen i Högdalen och ser ut så här:
 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Var är du, Bascos mamma?”

 1. Åh vad vi håller tassarna för att söta Masala skall hitta hem igen snart!
  *nosbuffar och lite extra tröstbuffar till hennes oroliga tvåbeningar*

  1. Mjau, det behövs nog… Jag är så rädd att trafik och sådant ska ställa till det. Men Masala har ju gått ute hemlös förr så hon är ju förhoppningvis streetsmart nog att klara sig! *håller tassarna*
   NosPuss Wikki

 2. Åh vilken fin katt! Hoppas verkligen hon kommer till rätta igen. Har själv förlorat katter som bara försvunnit, så jag förstår hur orolig man kan bli. Mååånga kramar till kattens husse/matte!

  1. Mjau man vill ju helst åtminstone veta vart missen tar vägen – och att få sörja om den inte lever längre… Suck.
   TassKram Wikki

 3. Hej Wikki! Tack för inlägget. Behöver nog all hjälp man kan få för att lokalisera Masala. Matte ringde upp hennes ägare igår som meddelade att hon varit dålig och spytt mycket strax innan försvinnandet. De tog henne till vet som friskförklarade henne. Sen tog det två dagar och så stack hon från balkongen som hon annars bara satt i och har aldrig tidigare dragit iväg. Till saken hör att Masala är en skygg katt och hennes husse och matte har separerat så ingen av dem bor kvar på adressen heller. Husse vill ha tillbaka henne om hon hittas. Får bara hoppas att någon vänlig själ kanske tar sig an henne och att inte trafiken gör det eller alla onda människor därute.
  Kram pårej
  Basco

  1. Oooops, jag säger bara en sak: Lämna aldrig aldrig aldrig en katt obevakad på en balkong även om den visat aldrig så lite instinkter på att hoppa iväg. Rätt vad det är så gör den det i alla fall, blir nyfiken på nåt nytt, jagar nåt, eller blir jagad eller skrämd! Och sedan är en skygg katt snabbt borta och förblir osynlig!!! Stackars Masala, och aj vad illa att hon kanske inte heller mår bra! SkaparKatten, håll ut Tassen! Många tråkiga saker kan ha samverkat för Masala… *suck* Håller tassar att hon hittas! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *