Grattis Sören!

Han visade framtassarna igen, vår superduktiga hittekattskille:

Ett andrapris blev det denna gång i huskattsklassen. Å Sören du är så vacker!
Vinnarkatt blev den här damen:
Signe heter hon! Och Sixtens och Pumas matte Emma har försett mig med dessa fina bilder! Vår kompis Indra visade också upp sig och sin ståtliga svansplym:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Grattis Sören!”

   1. Matte blir så glad när folk gillar hennes bilder. Idag hörde vi att din matte Wikki visst också fotograferar en hel del, enligt Nalles Lasse fotades det Väldigt mkt på Sören i Örebro.

    1. Mjo, det ska nog erkännas – matte säger att hon nog har cirka 400 foton bara på Sören…. Men hon har nog 1000 på mig! *fniss* NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag hoppas bara hans matte och husse inte gör konkurs genom att ge bort allt de får in på sina marknader – de är ju så otroligt generösa! NosPuss Wikki

 1. Jaa asså jag ville inte gå ut ur buren när den snälla tvåbeningen kom med blixtapparaten, för jag var så trött å så var det så skönt att ligga på mitt alldeles nya täcke som en tant på vårat Katthem har sytt åt mig…jag bara ville ligga och vara snäll. Så det blev ett foto på min svans…för det hade Nalle sagt att hon ville att den skulle fotas! fnissjam!
  Men asså jag fick mitt andra CAP igår, Matte blev tokglad för hon sa att jag fick en så fin bedömning. Domartanten sa att jag har ett underbart temperament och en jättevacker päls och allt annat var bra också. Oj vad Matte kramade mig då, jag blev alldeles matt i morrhåren! Nu kommer Matte att dra runt mig på en jamarns massa utställningar förståss! Men vet du Wikki…Matte såg DIG på bild på utställningen! de du!
  jamkramar
  Indra

  1. Grattis Indra vad duktig du är! Jag förstår att matte är stooooolt! Och jag tittar på min yviga svans och den är fin på sitt sätt, men det är en liten persersvans och det räcker bra för mig!
   Oj men vem skyltade med mig då – var det Nalle kanske? *fniss*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *