Blir så väl menat men fel googlat

Jag skulle bara försöka leta reda på Pejst och Janssons hemsida igår på Google. Och i all välmening så frågar Google:
Eh ja… Jag menade ju PEJST så klart! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Blir så väl menat men fel googlat”

    1. Hi hi jag en del missar blir riktiga fullträffar. Hoppas att Pejst inte tar illa upp! NosPuss Wikki

  1. Fniss-Mjau, inte är brorsan min nån Pest heller! Däremot är min ohängde dotterson Fjant (inte så lite) pestig mellan varven; dels går han omkring och vrålar efter tjejer hela dygnet runt, och så försöker han stjäla min matte också, han verkar tro att han har någon slags ensamrätt till mattegos och ska bara tränga sig emellan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *