Våra utvik!

Vi är väl lite sena i att haka på trenden med purrbilder på bloggarna, men det beror inte på blyghet, det kan jag garantera! Jag visar lilla magen i alla fall:

Och Nova är absolut mer vågad än jag:

Ehum, mjau inga ytterligare kattentarer, om jag jamar så… Och  nu när vi gjort vårt på utvikningsfronten, så hoppas jag att våra tittare/läsare/medkatter förstår att ingen katt generas av att visa vad han/hon har under svansen – det är ju vårt naturliga hälsningssätt och stil. När vi väl nosat varann i häcken så är det mesta avklarat och det går att ägna sig åt väsentligheter. Tänk om människor kunde bete sig lika klokt? ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Våra utvik!”

  1. Är visst bara jag som INTE ställt upp med några purrbilder känns det som , men jag är lika glad för det 🙂
    Tjusiga purrbilder på dig Wikki o Nova !!!

    1. Mjau, det skulle faktiskt påverka världen! Definitivt! Svanshövlighet är ju faktiskt grundläggande att kunna. NosPuss Wikki

  2. Nej. vi brukar inte låta lillie plåta oss när vi myser – och hon skulle aldrig våga erkänna om hon gjort det. Fast, ibland blir det lite purrigaktiga bilder som hon tar när vi sover. pfffft.

    1. Ja se människor – men de skulle ju inte sjäva ställa upp på bild när de hm… ja ni vet… *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *