Prylbehov

Katter behöver inte mycket – en matskål, en toalåda, en plats att sova på. Och så lite förströelse den tid de inte sover – jakt, lek och umgänge. Därför är det ganska märkligt att det finns så många miljoner kattsaker som vi INTE behöver – men med katt-tema!

Här kommer ett potpurri:
Termosar
Laptopdekal

Förkläde

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Prylbehov”

  1. Dom där termosarna kan man väl ha användning för som katt !!!
    PURRfekta att ha med sig på pic nic i det gröna , fyllda med kall och god Krongrädde 🙂

  2. Där sätter du verkligen tassen på en riktigt, riktigt öm punkt hos oss kattägda, Wikki! Just för att katter betyder allt för oss, omger vi oss gärna med kattsaker… men det är ju egentligen bara ett substitut för alla de KATTER vi skulle vilja leva med, men inte kan, därför att det skulle innebära misshandel. Kärlek KAN gå för långt, tyvärr. Men döda ting som termosar (de var verkligen jättefina!) kan man ha utan att bli grym annat än mot sin plånbok.

    Ändå tycker jag att Maurice och Kajsa har rätt: skall man längta efter döda ting, bör det väl vara fisk? Som man kan ge sina pälsklingar och glädjas åt att de blir glada!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Mjau, jag tror att alla kattmänniskor är likadana egentligen – matte och Stora matte inräknade. (Husse är nöjd om han har Nova och en burk öl.) TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *