Today 4th of July

…räcker vi upp Tassen och vinkar GRATTIS till:

Kusin Filip och kompisen Ina som också fyller år idag! HurrJam HurrJam HurrJam!

(Fast det är tur att vi inte behöver spöka ut oss som ameriKATTerna i dag!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Today 4th of July”

 1. Själv så sörjer jag tyvärr idag . . . Av oklar anledning avlivades Gosis idag . . . :((
  Bror min fick beskedet via sms, vi såg hans status på fb, i övrigt vet jag knappt nåt om varför . . . Hon skulle ju bara in på årlig vaccination!

  1. Men – något måste ha hänt? Ni får väl reda på det, hoppas jag? *sniff*
   Må SkaparKattens mjuka svans omsluta dig och ge ro, Gosis!
   NosPuss och TröstTassKram Wikki

   1. Enda min bror kunde vidareförmedla var nåt om tumör i magen . . . Men . . . Jag förstår ändå inte. Hade för mig att Gosis var försäkrad så att det åtminstone kunde undersökas om vad för tumör, men . . . Jag vet varken ut eller in just nu . . . Bror min ska försöka få klumpen ur halsen o prata med mor imorgon. Gosis var ju ändå hans skyddsling. O det borde ha varit hans beslut . . . Inte mors . . . Det är jag nog mest sur över, att hon tog beslutet över hans huvud . . .

    1. Det måste göra ont i hjärtat att det hastades iväg på ett sånt sätt! Om det fanns försäkring o s v och det är bror som är ”ägare” så ska väl ändå veterinären ha förstsånd att kolla lite först innan stackars misse bara avlivas? Förstår att sorgen värker – hoppas att Vevve och Madame kan trösta!
     NosPuss Wikki

   2. Jag vet ingenting längre . . . Svårt få tag i info från både bror min o mor. Dessutom är mor på semester nu . . . Få se om jag kan få nån mer klarhet i vad som hänt, hur de agerat o hur mkt info de olika parterna haft om några veckor sen när bror haft sin semester. Känns bara så kymigt när man inte vet nåt om vad som egentligen hänt den söta kisse man agerade mamma åt för 10 år sen . . . O Madame o Vevve är bra tröstspinnkatter ^^
    Du glömmer väl inte kika in på min bilddagbok för att se på dem? ^^

    1. Så klart vi kikar i den underbara bilddagboken lite då och då! Och nu är det fina Neko-halsbandet med i en Wikki-auktion!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *