Vad sägs om en minimini-auktion?

Jag har en jättecharmig serie med små myntbörsar ur Laurel Burchs kollektion som jag auktionerar ut till förmån för Örebro katthem! Det är fyra stycken olika, och de auktioneras ut var för sig!

Bud lämnas i kommentar som vanligt!


Börsarna mäter 12 x 9 cm, och är sydda i kraftig canvas. De har en ögla så att de kan hakas fast i t ex en väskrem, och öppnas med en bastant dragkedja med vacker kattkläpp att dra i.
Här kommer nr 1 Svarta Blixten:

Svarta Blixten är likadan på båda sidor, och har en mellansektion i svart med vita prickar och vit dragkedja. I varje börs sitter en broderad etikett också!

Här ser du nr 2 Rödkindade Misse:
Hon har ett annorlunda mellanfoder i vackra guldschatteringar och en klarröd dragkedja!

Här är nr 3 Lilla Lila:

Fast färgerna är inte så bra här – den är mycket mjukare lila i färgen än vad detta foto återger! Mellansektionen har samma mönster som på Svarta Blixten, men med marinblå dragkedja.

Och slutligen nr 4 Blå Kompis:
Här är dragkedjan turkos och mellandelen också samma prickiga som på nr 1.

Alla fyra börsarna är rustika och färggnistrande typisk Laurel Burch-produkter med väl arbetade detaljer.

Tyvärr har jag inte tillräckligt med saker för att packa med några Wikki Goodie Bags tillsammans med börsarna – men jag tycker att de är så fina i sig själva att de räcker långt!

Här är länk till websiten om Laurel Burch, som tyvärr gick bort alldeles för ung 2007.

Produktionen av alla hennes alster fortsätter dock och det finns en otrolig mängd vackra färgstarka verk med katter, hästar och blommor med mera att njuta av! ♥ ♥ ♥ ♥

Auktionen pågår tills jag jamar: STOPP!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vad sägs om en minimini-auktion?”

    1. Tack så mycket! Den blå har redan högre bud, men budet på Lilla Lila gäller! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *