Jag jamade hem auktionen på Tradera!

Hurrjam, jag knep det lilla pärlbroderiet… Mjau, det kan ju inte vara svårt att gissa vad det ska vara till, eller hur?!!

Det kommer snart på en auktion på en blogg nära er!

Tur att jag har tassat ihop lite egna pengar till att spendera!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag jamade hem auktionen på Tradera!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *