En bank jag inte har?!

Ett mail har kommit till eder bloggkatt:
Bäste kund, Vi märkte ogiltiga inloggningsförsök till ditt konto online från en okänd IP-adress. På grund av detta har vi tillfälligt ditt konto. Vi behöver dig att uppdatera din kontoinformation för din Internetbank ska återaktiveras vänligen uppdatera dina faktureringsuppgifter idag genom…

Det fascinerande är ju att jag inte har nåt eget bankkonto, så??? Det verkar som att SpamKatten har nåt fuffens för sig…!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En bank jag inte har?!”

  1. Sådana där mail är jätteläskiga för det är säkert många som skriver sina bankuppgifter och så blir de rånade på sina pengar. Bankerna skriver aldrig e-mail om sådana saker. De skickar sådant i sluten vanlig post!

    Kram
    gammelmatte Gitte

    1. Mjau, det är tur att man är en smart katt och aldrig går på sånt! Skulle aldrig jama mitt lösenord till nån – möjligen endast till pålitliga certifierade säkerhetskatter personligen! Inte via mail! NosPuss Wikki

    1. Mjau, det är ju typiskt SpamKatten att inte skriva ordentligt dessutom! Så man känner igen en filur på sånt, och oftast leder dessa sapmmail ingenstans även om man svarar på dem. Tramsigt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *