Hurra mammakatten Vithaka är infångad!

Jag måste bara blogga lite om detta i kväll:

Östgötakatternas frihetstörstande kattmamma infångad! Hoppas nu bara att hon tryggt kan återförenas med sina ungar, som fångades in för knappt en vecka sedan! De har säkert längtat efter sin mamma!

Och vill ni sätta örat riktigt nära här så ska jag viska en hemlis: De underbart snälla och generösa vännerna Sambo och Roxy har tassat in en present till Vithaka på Östgötakatternas konto… Slant till kastrering! <3 <3 <3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Hurra mammakatten Vithaka är infångad!”

 1. Jamarns vilka goda nyheter! Om nu bara pappan också kunde låta sig infångas…
  *nosbuffar*

 2. Hurrajam!!!
  Mycket goda nyheter så här på kvällskvisten!
  Men Farsan Musse blir en svår nöt att knäcka.
  Han gjorde ju plockepin av droptrappen!
  [Respekt!]
  Nosbuff

  1. Mjau, det ska vi hoppas – ungarna är ju så toksöta och lyckligtvis fångade i en ålder då de kan lära sig att människor är snälla – också! NosPuss Wikki

 3. Vi glädjer oss med Malin. Såg det på Hittis igår.Kan se henne framför mig när hon ligger på golvet och blinkar åt mamma Vithaka. Hoppas att mamma och ungarna nu gosar för fullt.
  Nalle

  1. Mjau, det kan vara lite trauma nu när de varit ifrån varann flera dagar och ungarna fått fullt utav människolukter… Bara att vara inomhus är antagligen en chock för henne… Hoppas att det går bra! NosPuss Wikki

 4. Fankattiskt bra! Malin verkar vara en mycket envis dam och jag tror att hon kommer vinna över Musse också! 🙂 Fast kanske bara så tillvida att han kan komma att bli kastrerad, han kanske mår bäst av att bli utsläppt sen igen?

  Jag har tassat över en slant till bensinpengar till henne genom kontonumret hos Max & Måns, min bil är nytankad och vi hade lite pengar över, de får gå till henne och katterna! 😉

  Kram Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *