VäderKattens obeslutsamhet

Hmmm…. Jag skickar nog lite moln, lite sol och lite vind till kusten. Eller till inlandet. Eller… Nä, vad trött jag är efter midsommarfirandet. Jag låter nog vädret fara och flyga lite som det vill idag!

Och så somnar VäderKatten om. Vi andra får kombinera solksyddsfaktor och regnställ och ta dagen som den kommer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *