Hemma igen…

Vi flänger och far… Ja, det är ju ingenting jämfört med Sören och hans människor – men det är kul ibland att vara på Landet och sedan åka hem igen!

Jag är riktigt riktigt nöjd med helgen! Det här är alldeles otroligt men sant: Loppisbordet på Vilsta Marknad samt Sörens klappa-peng tillsammans drog in över 8000 kr!

Stora matte hade klurat ut ett Loppiskoncept som gick ut på att alla loppisgrejor var indelade i tre avdelningar med finfina saker, fina saker och enklare + barnsaker, med skyltning typ ”Får vi 30 kr/st? Vädjande Mjau! Ge med ♥ !” samt 20 kr och 10 kr… – och om någon frågade vad vi ville ha, så pekade matte bara på skylten och sade ”Det avgör ni! Men ge med hjärtat, för det går till hemlösa katters hjälp!” Och folk gav med hjärtat, det gjorde de verkligen!!! Så det upplägget fungerade verkligen!!! Redan på lördagen var liksom allt Loppismaterial som Stora matte och Kattskyddet plockat fram i stort sett slutsålt i det fina vädret… T o m 22 krukor av Stora mattes taklökar gick åt! Vilket vi är glada, rörda och tacksamma för – en stor slant som till största delen går till Livbojens kattungar och katter men också en del till Kattskyddet som samarbetar med Livbojen.

Vi har fått träffa Klosterkatternas mattar som stannade och tog en fika hos oss på Landet också!

Men nu är vi så trötta så mer rapporterande och bilder får komma i morgon! Zzzzzzzzzz….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Hemma igen…”

 1. Det är väl aldrig så att ni kommer hit ner på marknad också? Vi har en jättestor marknad här nere i södern om en månad, kanske kunde vi då skicka fram matte med en hälsning från oss – om hon vågar för hon är en blygis vår matte.

  Brukar vara vi katter som kallas för skyggisar men vår matte skulle nog också passa in på det *fnissar*

  Nosgos

  1. Mjau, kika på Sörens On-Tour-schema, så kanske det är nån marknad som passar! Jag lovar att Sörens människor är så jamarns trevliga så att er matte behöver inte alls vara blyg! TassKram Wikki

    1. ”Möte i Södern” – hemlig kattkomplott som ej avslöjas för andra än de invigda?!! NosPuss Wikki

 2. En sak jag absolut tycker att ni skall berätta om är Sörens klapp-pengar! Jag blev djupt imponerad av hur mycket slantar denna underbara kille drog in genom att låta sig klappas… han måste utan tvivel vara Sveriges mest klappade katt!!!

  Tusen tack för fika m.m. hemma hos Stora Matte på landet igår! Jag förstår verkligen att du och Nova lääääängtar dit när ni är i sta’n – vilket paradis för både katt och människa! Och vi kommer jättegärna tillbaka fler gånger, för det är alltid lika härligt att träffa er. Känner stor tacksamhet över att ha fått träffa dig irl, Wikki – du är en mycket vacker missa och så vänlig mot oss beundrare som bara måste få kela lite med dig… och tänk att jag har fått träffa Mjurre också! *stolt*

  Nospussar till er fyrfotingar och kramar till tvåbeningarna från Klosterkatternas matte, som också sänder många tackhälsningar från gammelmatte.

  1. Tack själva för ett roligt och givande besök! Men min matte och Stora matte var så uttröttade efter marknaden att de ju glömde ta bilder när ni hälsade på!???! Så ovanligt dumt… Men jag har sparat klappkänslan av Klostermattars goda mjuka händer i min päls, och är väldigt glad att ha fått träffa er! NosPuss Wikki

 3. Så mycket ni har hunnit under veckan Wikki! Härliga bilder med : ) Vi har varit bortresta och var hemma med uppsyn av stormattar när människorna var på semester. Inget kul när de är borta : ( Lillmatte fyller två år idag och matte är hemma med oss. Extra mycket mys och kurr.

  Grattis till så mycket härliga pengar till katterna!

  NosPuss Sven och Signe

 4. Vår egen kämpe Wikki har gjort det igen!
  Tassat in otroliga 8000 kr till Livbojens verksamhet i Eskilstuna (det fanns andra hjälpande tassar med tex katten Sören). De här pengarna kommer att gå till fyra kommande honkattskastreringar, avmaskningsmedel vaccinationer för Livbojens 25 kattungar, stronghold, mat mm. Man kan säga att det räddar allt det som vi tänkt göra och vi grämt oss sömnlösa nätter på hur vi skall ro i land. Nu finns alltså svaret – vi KOMMER ro det i land.
  Det skulle inte gå utan dig Wikki (nu menar jag faktiskt Stora Matte Inger för det är dig vi vill tacka för det här enormt stora arbetet du lagt ner under Vilsta marknad 2011, två dagar i regn och vår Evelina hjälpte ju till). Men tack tusen tusen tack!!!!
  Ps har just köpt avmaskningsmedel på Apoteket till de 13 ungarna! Ikväll blir det minsann riktig avmasknings-fest 🙂
  Kram Sara/Livbojen.

  1. Mjau, men mina tassar är trötta och mattarna – Stora matte i synnerhet – är totalt utsjasade. Men
   mycket tacksamma och nöjda! NosPuss Wikki

 5. Många NosPussar till er alla som gjort ett sånt attans jobb på marknaden! Å tänk att få träffa er det skulle varit så kul, jaa jag har ju träffat Snygge Sören förståss….Han va cool! Men dej Wikki har jag inte skakat tass med…Matte jamar om att hon skulle gilla att komma å fika med dina Mattar, men de e väldigt långt att köra så vi får fundera.

  Å jag visste att dom där kuliga taklökarna skulle va poppis!

  NosPussar

  Indra o Bastian

  1. Mjau, och vi hade gjort så söta krukor med blank fin grillfolie runt, fräscht och lätthanterligt. Och hoppas ju att det inte följde med alltför mycket gräsfröer… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *