Marknaden är underbar!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Marknaden är underbar!!!”

  1. Yeeeiii!!! Heja Wikki o Nalle o Sören o Inger o Evelina med fler…tänk vad ni är duktiga.Själv på väg hem från Ullared med bla en hel del katt-gym och lektunnlar. Jag har saker till imorg om ni behöver. Hör av dig!
    Måga mjuka tasskramar till er alla där borta!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *