Vad berättar en bild?

Jag kan titta länge länge på den här bilden och fundera på: Vart och varför?
Det var lite skillnad med Guillame och Laetitia som tog med sig kattungen Kitty på backpacker-vandring från Miami till Argentina:
httpv://www.youtube.com/watch?v=Hul589uvi9s
Det är vad jag kallar en vandring!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vad berättar en bild?”

  1. Den har vi också i vårt videotek 😀 Alldeles, alldeles underbar! Så otroligt sött med det lilla parasollet. Och gemenskapen mellan husse och katt. En av de mest stämningsfulla små filmer vi någonsin sett!
    Kramar och tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *