Bidrag till sänghalmen

Landet-katten Tanja tyckte att Stora matte behövde lite mer rivigt i sängen igår kväll, så hon bäddade med:

Massor av kardborrar!

Gissa hur lätt det är för en långsynt människa att få bort 20 kardborrar, utspridda i partiklar, från en ljusblå fleecefilt?

Detta är livet på Landet! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Bidrag till sänghalmen”

 1. Det var det stickigaste bidraget i sängen vi har hört talas om.
  Stora-Matte behövde väl både läsglasögon och förstoringsglas för att få bort det riviga… det är ju inget man bara kan skaka av filten direkt.

  =^.^=

  Nogbuffar

  1. Nej det gick åt en timmes handplockande av minismå flisor kardborrar med hullingar, filten var ju alldeles ny dessutom. Tanja tyckte att hon varit väldigt duktig kisse… NosPuss Wikki

 2. OJ! Vilken talang, vi har en del att lära på busighetsfronten tror jag! Fast…. :o( Det växer för lite kardborrar i rabatten hemmavid, så jag vet inte riktigt vad vi ska kunna ersätta det hela med? *funderar*

  Fast vi håller tjänstehjonen lite på tårna i alla fall, för det är mycket läbbiga fästingar på oss, fast de tror att de har plockat bort så kommer det nya hela tiden. Igår så hade Pejst fått två stycken som satt preeeeecis i hans ögonlockskant, och jag hade fått en otäcking som gnagde sej in på örontoppen!!! Pejst chockade faktiskt tjänstehjonet lite, för hon såg framför sej att fara iväg till stickisen för att få hjälp med att plocka bort dom, men han låg så still och snäll fast hon vevade med tortyrredskapet mitt i ögat på honom… Ibland överraskar han oss!

  *nospussar* från oss båda, och hoppas ni får en trevlig landet-tur snart!

  1. Mjau, jag ska få på mig Frontline så jag inte får fler otäckingar – jag får så otäcka sår av dem, jag är väl lite allergisk?! Man klarar sej verkligen UTAN otäckskrypen! NosPuss Wikki

 3. Stackars Stora matte! *fniss* Jo, vi tycker synd om henne, vilket jamartrist jobb att plocka osynliga stickor ur en filt… Men tanken var ju god *fniss*
  Hoppas det inte döljer sig fler förrädiska stickisar i filten nu 🙂
  Kramar och tassklappar

  1. Nu har hon redan glömt det och laddar med oss inför marknaden – har du vägarna förbi Eskilstuna i helgen så kom och hälsa på! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *