Nu längtar vi efter Sören!


Vi laddar för att stå på VilstaMarknaden i Eskilstuna nu i helgen 18-19/6 och samla in pengar med hjälp av Snygga Sören så klart till ortens katthjälpare! Kom förbi och handla någon liten pryl! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Nu längtar vi efter Sören!”

  1. Mjau det har det – men jag har inte fått kika i det? Jag trodde jag hade företräde till alla spännande paket! NosPuss Wikki

    1. Den virkade leksaksmusen har försvunnit… Någon har norpats från skrivbordet och är spårlöst borta!!! Vad fin den är! Stadig och bra – tack så hjärtligt! Jo , matte glömde den för att den försvann så kvickt… Hihi! Ska vi ta det superfina halsbandet till en auktion? Det är så tjusigt! NosPuss Wikki

   1. Ni får väldans gärna prova o se om halsbandet kan ge en slant till nåt katthem! Men vill ni behålla det så får ni självklart göra det om ni vill. ^^
    Musen blev lite större än jag tänkt mig iofs . . . Men så kan det bli när man virkar utan mönster! Har garn så det bör räcka till ytterligare två lite mindre möss. ^^

 1. Och Sören längtar efter att få träffa Wikki IRL och vi längtar efter att få träffa er alla igen.
  Nalle o Co

 2. Det syns tydligt att Sören VET att han är snygg!!
  Med en sån kille hoppas vi ni får in MASSOR av pengar.
  Nospuss till er alla (inkl Sören…)

  1. Mjau, jag ska pussa alla! Vi har lite myntapåsar kvar som vi ska ta med ut på marknaden också! TassKram Wikki

 3. Matte säger att hon ju inte kan komma på marknaden men hon vill gärna köpa ett sånt dära fint Nalle-halsband sånt som hon köpte på Eksjöutställningen! Hon skulle vilja ha ett med mycket lysande rosa i! Hon säger att hon brtalar till vilket konto som ni önskar!

  NosBuff

  Indra o Bastian

 4. Ojoj vad Matte svansdansar! fast hon inte har nån svans! Matte vet att Nalle prexiis vet vad matte vill ha och då blir hon ju så glad att hon tassar över lite extra slantar till vad Nu Du Wikki och Nalle vill!

  Tasskramar

  Indra o Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *