Solig hälsning från Mjurre


Soliga sommardagar och frisk luft i pälsen – jag har det jättebra och har inte gått ned i vikt ett dugg de senaste veckorna, hälsar Mjurre. Vattnet i fågelbadet är godast också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Solig hälsning från Mjurre”

 1. *vinkar glatt till Mjurre*
  Vad roligt att höra att du mår bra! Fortsätt med det nu!
  *nosbuffar*

  1. *svansdans* Vi ses på fredag, Mjurre! (För jag hörde minsann att husvakten är bokad!)
   TassKram Wikki

 2. Åh Mjurre gosing! Du anar inte så glada vi blir att höra detta allihopa! Vi spinner och hurrar beroende på om vi har tassar eller händer!

  Go Mjurre Go!

  Indra, Bastian o Matte

  1. Mjau, och nu ligger Mjurre och sover på en mjuk filt i skugga och lä, som en trött liten kattunge…
   TassKram Wikki

 3. Goda nyheter som vi tar emot med uppdragna mungipor. Så härligt att höra att Mjurre mår bra, kan vara ute och njuta av den underbara sommaren och framför allt: får i sig mat så att han orkar med alla kattliga aktiviteter. Kurr och burr.

 4. Åååå skönt att höra att du mår bra och trivs Mjurre! Nu ska vi också gå och sova så att vi inte stör husse när han försöker sova. Tror vi kryper upp alla tre i hans säng….kurrrrrrr. Annars tycker vi att det är rätt roligt att leka på natten när husse sover *fnissar*.

  Nosbuffar

  1. Mjau, det är ju på natten det är katternas tid – plus att det är då det är svalare och skönare så att man orkar bus?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *