Människor är som dom är

Jag älskar mina människor, annat kan inte jamas. Men ibland är de förvirrande… De handlar hem en massa saker som de inte behöver, och suckar sedan över att de inte har plats med någonting?

Husse handlar hem mat och öl. Av någon konstig anledning blir det ofta mat över, men ingen öl. Jag förstår inte hur han kan beräkna åtgången på det ena men inte det andra. Eller kan det bero på någon annan faktor?

Matte är specialist på att fynda saker. Det var hon som en dag mitt i frostperioden hittade en 2-meters benjaminfikus ute på gården, släpade in den, tinade upp den och fick den att repa sig. (Fast just nu har den lite ont om blad… )

Och om det är någonting som mina människor har i massor, så är det Magic-kort… De spelar Magic ganska ofta. Men…. Nu har jag pusslat ihop min alldeles egna Magic-lek:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Människor är som dom är”

 1. Vi gillar dina kort!!! Helskarpt! Fast, medan lillie blir tårögd och ”åhhhh-ig” av den lilla leende lol-britten, så tycker vi att Sabertooth är coolast. förstås!

  1. Mjau, jag ska snart visa fler fina kattkort. De är ju lite annorlunda än den verkliga Magic-leken, men…
   TassKram Wikki

  1. Mjau, jag måste nog fixa ett Wikki-kort. Frågan är bara vilken typ av kort jag vill vara!?? Inte en instant, undrar om mankan vara både spell och creature?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *