Bloggbearbetning pågår

Supportkatten och jag jobbar på att förbättra sidan! Kan nog ta en bit av dagen! Återjamar så fort det är klart!
NosPuss Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bloggbearbetning pågår”

    1. Mjau jag hade med filmen på min blogg när den var ny… De är verkligen charmiga! NosPuss Wikki

  1. Vi håller alla tassarna! hehe Matte kan inte det hon har sina båda tassar i en blomkruka…det kom nåt med posten idag serru…som matte blev sååååååå glad för!

    Indra

    1. Å vad skönt att Postkatten var snabb, man vet ju inte alltid hur fort hans pringer med paketen annars! *blink*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *