Nu laddar vi för Vilsta Marknad 18-19 juni

Snälla underbara Nalle ger oss en ruta på sitt marknadsstånd i Eskilstuna denna helg och vi ska jobba för ortens katthjälpande med att samla in slantar! Livbojen ska så klart vara presenterad och på det sättet kanske vi kan hjälpa Snorkfrökens ungar att hitta egna hem!

Hälsa gärna på oss! Tyvärr får vi inte ha Wikki-lotterier, för tivolit har ensamrätt på lotteri, så vi kommer att försöka sälja lite saker – Stora matte klurar på försäljningsknep!

Puh, mer orkar jag inte skriva idag i hettan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu laddar vi för Vilsta Marknad 18-19 juni”

  1. På hittekatter finns en Sherwood boende i Eskilstuna som gärna skänker saker till Vilsta Marknad . Jag har lämnat adress till Wikkibloggen och Livbojen.

    Kramisar Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *