Mer vackra katter!

Nu får utställda katter ursäkta om jag råkar blanda ihop några av er – när det ska fotograferas så hinner man inte alltid hålla koll på identiteter, man vill bara fånga den vackraste bilden… Men vi har ett trix, direkt en katt fotograferats, så tar man också en bild på tävlingsnumret katten har, det brukar sitta på buren. Så kan man titta i utställningskatalogen sedan vem som är vem! Här slank en solstråle in och gav extra glans åt redan vacker katt:

Likaså stiliga coonen Bronx Boxer fick solen som spotlight:

Ibland kan duktiga små kissar peta ned burnumret, och gömma det under kattbädden eller i vattenskålen. Den här lilla sötnosen var en av dem:

Tassarna var utanför buren hela tiden och en liten späd stämma jamade ”Kom hit och prata med mig, jag känner mig sååååååååååå ensam!”

Mer godbitsbilder kommer i kväll, nu ska vi hjälpa Stora matte att packa bilen (Bara 5e ompackningen alltså….) så att hon kan kan hemåt! *kurr buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mer vackra katter!”

  1. Sööta missar så !!!
    Snart ska visst jag iväg på kattutställing säger matte.
    Denna gången ska vi visst åka till Alingsås 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *