Äntligen tid att besvara kommentarer – tack för att ni väntat!

Jag får börja med de från förrgår och tassar framåt!

Apropå tassar – igår hann jag med TVÅ mysiga promenader ute, en med Stora matte och en med hela gänget senare när matte var ute och tog sommarens premiärtur på sina inlines – och det är ju en hel del asfalt att gå omkring på här… Men det vi inte förstår riktigt är hur det kommer sig att jag blir väldigt svartsmutsig på mina vita framtassar PÅ OVANSIDAN!

Nja det syns inte så bra på bilderna… Jag har tvättat bort det värsta nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Äntligen tid att besvara kommentarer – tack för att ni väntat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *