Vi laddar för mer utställningsreportage i morgon!

Som ni förstår så har jag MASSOR av fina katter av alla de slag att visa upp; vi har cirka 500 bilder tagna på två dagar – det är inte lätt att sortera! Jag ska börja med en speciell snygging som vann mitt hjärta, nämligen coola skogkatten Räserråttan’s Gunnar:

Som alltid är det störtsvårt att få färgen rätt på en kolsvart katt som ligger i en knallgrön stol, och kameran samarbetade inte – men Gunnar ger mig mysrysningar i pälsen!!!
En skönhet som jag också har stor respekt för är fina huskatten Norpan, titta bara vad hon får finna sig i när domaren Raymond ska titta på henne från alla håll:
 
 
Nog var det bättre i mattes famn ändå? Trösta dig med att vi tyckte du var en av de finaste, Norpan! *buff* Men det var nog svårt att kämpa om titeln med en sådan skönhet som Matilda som vann huskattklassen för korthår:

Mer sötnosar kommer i morgon, liksom kommentarssvar – även en liten bloggkatt måste få sova nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Vi laddar för mer utställningsreportage i morgon!”

  1. en sorgen nyhet den 3o/1 2012 fick min älskade norpan somna in för gott efter en längre tids sjukdom vi försökte allt men de var redan för sent! hon fick somna in tryckt in i famn! hon kommer alltid att va älskad å saknad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *