Loppis på lördag 28 maj hos Örebro Katthem!

Just nu är det kaos – det packas för fullt grejor till katthemmets Loppis på lördag…

Loppiset ska vara ute på gården utanför katthemmet, så vi hoppas verkligen att det vill bli fint väder på lördag, och inte full storm som nu! Jag kunde inte ens gå ut och gå med matte i koppel, det var risk att jag skulle segla iväg som en liten svartvit kattdrake i ett snöre!

Tiden är kl 10-16, så snälla kom och hjälp oss få in någon liten krona till hjälp för katthemmet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Loppis på lördag 28 maj hos Örebro Katthem!”

 1. Vi funderar på att skicka iväg tjänstehjonet till ”Kattis” så kan hon ha med sej sakerna som var tänkte till utställningen; det kanske finns saker bland dom som passar bättre på loppisen så får ni bestämma var de ska användas! Om hon inte får tid att åka dit, så tar vi med sakerna till NERK istället!

  1. Mjau, det låter bra – ta det tillfälle som passar er bäst! Matte och Stora matte kommer ju att finnas på båda ställena och kunna ta emot! Håll tassarna för bättre väder på lördag bara! NosPuss Wikki

 2. Det är loppis hemma i Majorna igen på söndag. Det upptäckte vi idag på en lapp i trapphuset . . . Tyvärr är jag bortrest o hann inte ens förbereda nåt till försäljning denna gång. 🙁 Sorry, mjauisar . . .

  1. Men vännen man hinner och kan inte haka på ALLT! Och vi vet ju att du redan gör något för katter, du har ju Vevve! *buff*
   TassKram Wikki

   1. Hade ju sett fram emot detta . . . Men men . . .
    Det kommer komma ett litet paket till er om en vecka eller så. ^^

    1. Vad gullig du är, omtänksamma vän! *spinner*
     Kommer att vänta nyfiket!
     TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *