Auktionen blir ett nödrop…

Signe och Sven med lillmatte Selma bjuder 1000 kr! *sniff*
Dui och Deco har bjudit 600 kr på min auktion! Tack snälla!

Jag är så orolig just nu – för min kattvän Smurfen, som bara en kort tid varit hos Örebro Katthem blev svårt sjuk och är nu på Strömsholms Djursjukhus…

Smurfen har tydligen gått ute en lång tid och är en storvuxen mycket sliten raggig kattkille, men med en härlig charm och otrolig tillgivenhet som gjort att han vunnit våra hjärtan på nolltid! Därför är vi nu förtvivlade att veta att han har komplicerade urinvägsproblem – en specialist ska titta på honom i morgon…

Så auktionspengarna och all hjälp Örebro katthem kan få kommer att bli innerligt välkomna – veterinärnotan har redan passerat 12 000 kr och stiger.  Smurfen är en sådan katt som älskar allt och alla… Så om det bara är möjligt vill vi ge denna underbara kattkille en chans!

Smurfen togs in i jourhem den 27 april i år. En ängel till tjej såg honom
sittandes på samma ställe utanför hennes hyreshus i två dygn med slokande huvud och bestämde sig för att hjälpa honom. Hon tog in honom till sig och hennes
7-åriga son döpte honom genast till Smurfen. Det är inte många som ställer upp på en okastrerad, sjuk (snuva, ögoninfektion samt öroninflammation) och smutsig kattpojke så denna kisse hade en otrolig tur. Hans enda tur nu är att han inte är kvar där ute när han blivit så sjuk, vem skulle ha hjälpt honom då?? Smurfen mår mycket dåligt och har väldigt ont. Han är dock en så otroligt social kisse som älskar människor, så trots att han är så medtagen att han inte ens orkar gå på lådan, så buffar han sig mot vårdpersonalen på Strömsholm så ofta han mäktar med!

Snälla, räck ut en tass, om du bara kan!
Via SnuffeFonden eller direkt till Örebro Katthems postgiro 28 88 67 – 5….

*knäpper tassarna* Snälla SkaparKatten, håll Din Tass över Smurfen!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Auktionen blir ett nödrop…”

  1. Å det ber och hoppas vi också… Han är så go, så underbar kisse, han förtjänar att få bli frisk och lycklig…. *sniff*
   Bugar och tackar för all hjälp ni ger! Ni är världens bästa kattvänner!
   TassKram Wikki

 1. Åh Wikki vi hoppas så att han skall bli bättre, att det finns hopp! Tror du han har haft människor inann med tanke på att han är så kelig?

  Hoppas hoppas! NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau det har han säkert haft – han är så härlig, jourhemmet berättade ”Han är oerhört social och tycks inte vara rädd för något, han stryker sig till och med mot en bekants hund som kommer och hälsar på ibland utan att visa minsta osäkerhet.” – så en gång har han haft någon… Å vi hoppas hoppas hoppas så!
   TassKram Wikki

 2. Åh vad vi håller tassarna för att Smurfen skall bli bra! Jag tror matte blev lite kär för hon mumlade något om att det är synd att han bor så långt bort, annars hade hon nog hämtat hem honom när han blir piggare….
  Vi skall be matte tassa in en slant imorgon.
  *nosbuffar*

  1. Å ni räcker ju ut tassen och hjälper fastän ni bor långt bort! Tack snälla underbara vännen! *spinner*
   TassKram Wikki

   1. Slanten är intassad på Snuffe-kontot, men det fick inte plats att skriva att det var till Smurfen, de dumma bokstäverna tog slut efter att det stod att det var från oss….
    *nosbuffar*

    1. Det gör inget, Alice, vi vet ändå att den pengen ska till Smurfen – vi har redan puffat iväg den dit! Tack så innerligt! *buff buff buff buff*
     TassKram Wikki

  1. *sniff* Här strilar rörda tårar och vi tackar så varmt! Heja Smurfen bli pigg nu! Tack vännerna! NosPuss Wikki

 3. Mjaumar och gråter att se en sån liten krake har blivit så drabbad. Sänder massa varma hjärtan från mig och matte till söta Smurfen. Hoppas att han kommer att bli bra snart.

  Och hoppas att ni alla får en härlig God Natt sömn, massor med NosPussar!

 4. Åh, vilken kisse! Påminner om min hittekatt Musse som också gått ute så länge och var så sjuk när han kom in. Han har också hela tiden varit så kelsjuk och gosig trots att han mått så dåligt. Han mår idag som en prins och kan inte få nog av gos. Hoppas att Smurfen också ska få må så bra som min Musse.
  Sätter in en slant…
  Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *