Anmäl ditt foto till Sveriges Bästa Kattbild 2011!

De gör fler bra tävlingar på Kattsajten och fram till 23 maj har du chansen att lämna in din bästa kattbild till fototävlingen ”Sveriges Bästa Kattbild 2011”! Oj, jag har massor av bilder att skicka in… Blir svårt att välja vilken så jag hoppas att man inte blir diskad för bildbombning???!

Reglerna är enkla:
* Bildmotivet måste innefatta minst en katt.
* Fotografen ska vara amatör.

Kanske jag ska skicka in något av mina nakenfoton? Eller en rolig bild som den här?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Anmäl ditt foto till Sveriges Bästa Kattbild 2011!”

 1. yay, det ska även vi vara med på. Hoppas många av våra vänner är med, t ex Max och Måns Husse brukar ju vara med i såna tävlingar. Du har säkert en uppsjö med underbara bilder att skicka. Bilden på Nova där är verkligen en sån där ögonblicksbild, vilken söt liten tunga hon har.

 2. Injamar. Jättesvårt att välja. Naken foto eller ett pälsklätt?

  Jag trodde först det var ett blomblad och inte Novas fina tunga men nu ser jag ju. 🙂

  Nosgos

 3. Husse skickade in 3 bilder.
  Så nu håller vi tummarna på att någon av oss (inkl alla bloggvänner) ska vinna.
  Husse hejar på Måns, hans tur jamar han.
  Nosbuff

  1. Mjau, självklart ska vi hålla tassarna för våra bloggvänner! *kurr*
   Lycka till!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *